60 la suta din pacienti au primit o speranta de viata mai mica de 1 an

60 la suta din pacienti au primit o speranta de viata mai mica de 1 an

Mai bine de 60% din cei care ni se adreseaza au primit o speranta de viata mai mica de un an din partea medicilor.

Ce reactie ati avea daca ati afla ca dumneavoastra sau cineva apropiat mai are de trait mai putin de un an? Probabil ca ati cauta informatii despre tot felul de terapii sau tratamente care sa va prelungeasca viata. Din fericire si din pacate in acelasi timp, pe piata romaneasca exista o multitudine de produse. Unele sunt foarte bune, altele mai putin bune. Incercam cu totii sa distingem intre ele si sa ne imbunatatim sanatatea.

In ceea ce priveste ciuperca Agaricus Blazei Murill, important este ca ea sa fie cultivata cum trebuie, procesata in mod corect si sa fie in concentratie mare in produsele naturiste, ca sa se vada un efect benefic asupra organismului.

Aveti suficient timp sa incercati un produs cu o concentratie mica de Agaricus? Ar fi nevoie de cateva luni bune ca sa vedeti o imbunatatire la analize. Motivul pentru care am decis sa aduc Bio Active MC in Romania este acela ca se vad minime imbunatatiri in 10-12 zile!!! Nu va face minuni in aceasta perioada, dar sanatatea dumneavoastra ar trebui sa capete un trend ascendent. Nu va putem garanta insanatosirea sau viata indelungata, dar va garantam ca Bio Active MC este cel mai bun, este cel mai concentrat extract de ciuperca a lui Dumnezeu si cel mai autentic produs japonez! Il aducem direct de la fabrica! Cutiile sunt sigilate, eticheta este aplicata peste folia izolatoare. Ca in cazul oricarui produs japonez, nu isi schimba compozitia de la un lot la altul, are mereu aceeasi calitate, cea mai buna!

Mi se spune adesea ca este un produs bun, dar destul de scump. Orice e produs in Japonia, costa mai mult decat ce e produs in China sau in alta tara, din cate stiu. Dumneavoastra decideti cat costa sanatatea si uneori chiar viata atunci cand consumam un supliment alimentar ieftin sau contrafacut.

Iata alte cateva avantaje:
-il iei pe o perioada limitata de timp, pana obtii rezultatele pe care le doresti;
-nu e nevoie de restrictii alimentare cand il consumati ; in unele situatii insa e recomandat sa discutati si cu un nutritionist ;
-nu trebuie luat la ore fixe ; se poate administra in orice moment al zilei, inainte sau dupa mese ;
-il puteti consuma oricand, oriunde ; arata ca un pliculet de cafea instant , nu ca o folie cu medicamente.

Se gaseste in unele farmacii sau magazine naturiste unde specialistii va spun cum sa il administrati in functie de diagnostic, tratament, etc. Consilierea este foarte importanta si nu costa nimic in plus ! Daca vreti sa ne spuneti cum v-ati simtit dupa ce ati luat Bio Active MC, va asteptam pe mail la office@ejtrading.eu sau la tel 0723 933 017.

Daniela Cismaru-Inescu
Manager, Euro-Japan Trading SRL - unic importator si distribuitor Bio Active MC.