Rezultate

Home Rezultate

Pacientii care au consumat / consuma suplimentul Bio Active MC in completarea unui tratament si ne-au lasat parerea lor despre produs, doresc sa-si pastreze anonimatul.

Cancer la pancreas: durerile s-au atenuat foarte mult, a inceput sa faca plimbari prin curte, a crescut pofta de mancare si chiar s-a ingrasat un kg intr-o saptamana, stare generala mai buna.

Domn - 78 ani

Prahova

Cancer la colon: pofta de mancare a crescut, starile de rau de dupa sedintele de chimioterapie au disparut, somn odihnitor, mai multa energie pe parcursul zilei.

Doamna - 60 ani

Cluj

Cancer la ficat: stare generala mai buna, ameliorarea vizibila a durerilor, reducerea unor indicatori masurati inainte si dupa consumul acestui supliment .

Doamna - 54 ani

Prahova

Cancer de prostata cu metastaze osoase: stare generala mai buna, cresterea poftei de mancare, plimbarile au devenit posibile, ameliorarea vizibila a durerilor.

Domn - 58 ani

Brasov

Diabet tip II: scaderea glicemiei de la 180 la 110, stare generala buna, reglarea tranzitului intestinal

Domn - 62 ani

Bihor

Tensiune ridicata: reglarea tensiunii si stabilizarea ei la 14, somn odihnitor, disparitia starilor de oboseala, scaderea dimensiunii prostatei.

Domn - 56 ani

Teleorman

Diabet tip II , un singur rinichi , probleme cu pancreasul: durerile de pancreas au disparut, glicemia a scazut de la 150 la 112, mai buna functionare a rinichiului, cresterea imunitatii.

Doamna - 50 ani

Bucuresti

Colesterol marit, un rinichi subdimensionat: scaderea colesterolului, marirea cu 1 cm a rinichiului cu probleme, scaderea dimensiunii prostatei, reglarea tensiunii, scaderea nivelului creatininei, scaderea glicemiei.

Domn - 67 ani

Bucuresti

Cancer mamar operat: somn odihnitor, mai multa energie pe parcursul zilei, consumul mai multor alimente, stare generala mai buna, desumflarea picioarelor, reglarea tranzitului intestinal, ameliorarea manifestarilor mepopauzei (bufeuri, stari de nervozitate, etc.)

Doamna - 52 ani

Bucuresti

Accident vascular: stare generala mai buna, somn odihnitor, ameliorarea durerilor de cap, cresterea imunitatii, revenirea menstruatiei dupa o perioada de 8 luni de absenta.

Doamna - 39 ani

Bucuresti

Obezitate: diminuarea poftei de mancare, eliminarea multor toxine din organism, mai multa energie, inceperea scaderii in greutate.

Doamna - 42 ani

Buzau

Diabet tip I, insulinodependent: scaderea gliecemiei de la 250 la 130-120, pierdere in greutate, reglarea tranzitului intestinal, rezistenta crescuta la infectii urinare, reglarea nivelului proteinureei.

Doamna - 29 ani

Brasov

Hepatita B: stare generala mai buna, nu se mai resimt starile de oboseala, somn odihnitor, reglarea tranzitului intestinal.

Doamna - 31 ani

Bucuresti

Osteoporoza: ameliorarea vizibila a durerilor, mai multa energie, somn odihnitor.

Doamna - 78 ani

Arges

Diabet tip I insulinodependent, prostata marita, polipi pe rinichi: scaderea glicemiei de la 230 la 125, reducerea dimensiunilor prostatei, disparitia polipilor (dupa aproximativ 3 luni de consum de Bio Active MC), stare generala imbunatatita.

Domn - 68 ani

Bucuresti

Boala Basedow operata: stare generala buna, somn odihnitor, mai multa energie pe parcursul zilei, pierdere in greutate (in paralel urmeaza si o cura de slabire).

Doamna - 53 ani

Bucuresti

Cancer de prostata cu metastaze la plamani: un tonus mai bun, pofta de mancare, scaderea colesterolului (de la 210 la 188) reducerea vizibila a durerilor (nu se mai administreza in prezent morfina), scaderea nivelului de hemoglobina, reducerea hemoglobinei eritrocitare medii.

Domn - 78 ani

Brasov

Tumora pe creier de 7 cm: imbunatatirea starii generale, reducerea cu 2 mm a tumorii in 10 zile, mai multa pofta de mancare, coerenta in vorbire. Dupa 3 luni de consum al suplimentului (in paralel cu chimioterapie cu Temodal), tumora a fost redusa pana la 3 cm, ea devenind astfel operabila.

Doamna - 43 ani

Bucuresti

Diabet tip II si hepatita C: scaderea glicemiei de la 220 la 180, stare generala buna, ameliorarea starilor de oboseala, o buna eliminare a toxinelor.

Doamna - 38 ani

Mehedinti

Cancer generalizat: ameliorarea vizibila a durerilor, mai multa pofta de mancare.

Domn - 74 ani

Mehedinti

" Ciuperca lui Dumnezeu " se gaseste doar in farmacii si plafare

Doar personalul specializat este calificat sa dea recomandari de administrare personalizate!