Beneficii

Home Beneficii

EFECT
ANTI-TUMORA

Prin continutul de Beta-Glucan, ciuperca ajuta la inhibarea celulelor canceroase si fortifica organismul. Prelungeste astfel viata, celulele maligne fiind stopate din evolutie. Activarea sistemului imunitar al gazdei (macrophage-ul) si al sistemului reticulo-endotelial. Stimuleaza inductia de cytokinin (interferon-ul), actioneaza ca BRM si prelungeste viata.

EFECT DE PREVENIRE
A CANCERULUI

Mai mult, are rol profilactic, prevenind aparitia cancerului.
Efect de prevenire a cancerului, prin aceea ca se elimina carcinogenul absorbit

ACTIUNE
CARCINOSTATICA

La testul HeLa (oprirea multiplicarii celulelor), pentru care s-a folosit un tesut afectat de cancer uterin, o cantitate foarte mica de steroizi (10-30 ppm) a oprit celulele canceroase sa se multiplice. De asemenea, diminueaza efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, determinind o crestere considerabila a imunitatii organismului.

REDUCEREA
GLICEMIEI

Polizaharidele si acidul ribonucleic complex stimuleaza productia de insulina prin vitalizarea functiei pancreasului datorita aportului de aminoacizi si zinc.
Astfel ciuperca este de ajutor in ameliorarea diabetului.

ACTIUNEA
VITAMINEI D2

Ciuperca Agaricus Blazei Murill are un continut bogat in vitamine D, cu rol in absorbtia calciului. Stimuleaza productia osoasa prin ergosterol, motive pentru care e considerata un remediu excelent in osteoporoza.
Contribuie la sporirea imunitatii, tratind alergiile cutanate, regleaza secretia tiroidiana si a gonadelor.

Nu amana sansa SA-TI IMBUNATATESTI SANATATEA

Rezultate vizibile IN CATEVA ZILE cu Bio-Active MC

Doamna, 46 ani - Alba Iulia

La 45 ani am avut o tumora de 11 cm pe creier, neoperabila din cauza asezarii si a dimensiunii. Nu ma deplasam si aveam stari de rau si de oboseala, lipsa de pofta de mancare. Dupa cateva zile am reusit sa am o stare generala usor imbunatatita, iar dupa cateva luni tumora a scazut pana la 3 cm, iar eu m-am putut deplasa prin casa.

Domn, 63 ani - Bucuresti

Tensiune si glicemie oscilante, usoare probleme ale prostatei. Dupa 12 zile cu Bio Active MC am reusit sa tin sub control temporar tensiunea arteriala, iar glicemia a inceput sa se stabilizeze, urmand in paralel si regimul alimentar recomandat de medic. Dupa ce 3 luni glicemia s-a mentinut in mod constant la 90, iar tensiunea la 14.