Ciuperca Agaricus Blazei Murill

Home Agaricus Blazei Murill

" Ciuperca lui Dumnezeu," asa este supranumita Agaricus Blazei Murill, date fiind proprietatile absolut uimitoare, fiind o ciuperca comestibila, originara din Brazilia, care si-a gasit insa mediul propice si in Japonia, unde este cultivata in ferme speciale si transformate intr-un supliment minune.

Utilizata in terapia cancerului, diabetului, tumorilor, colesterolului si al osteoporozei, ciuperca a ajutat multi pacienti sa invinga boli grave si sa castige sanatate. Din acest motiv, a fost supranumita Ciuperca Zeilor. Medicii japonezi o numesc Kawariharatake.

Ceea ce numim "ciuperca" este rezultatul miceliului. In Japonia, tipul Shiite de ciuperca a fost admis ca medicament in tratarea cancerului. Continutul acestei ciuperci sunt polizaharidele, in principiu. Exista, de asemenea, un alt tip de ciuperca ce ajuta in tratarea cancerului. Vorbim aici de tipul Mattock, cu un bogat continut de beta-glucan, considerat agent anti-cancer. Glucanul este cel care actioneaza si in cazul persoanelor infestate cu HIV.

Aceste ciuperci care sunt mai mult medicament decat aliment, contin proteine (Mattock), zahar (Shiite, Matsutake), minerale si fibra. Insa numai Agaricus Blazei Murill contine toate aceste elemente, impreuna, ceea ce face ca aceasta ciuperca sa se diferentieze atat de mult de celelalte.

In forma comercializata, Ciuperca lui Dumnezeu se gaseste intr-o pulbere denumita Bio-Active MC si reprezinta un supliment alimentar care poate fi luat in paralel cu alte medicamente.

Nu are contraindicatii, doar un usor efect laxativ si un gust salciu, considerat neplacut de catre unele persoane. Se dizolva continutul plicului intr-un pahar cu apa si se bea cu inghitituri mici. Evident, bolnavilor alergici la ciuperci nu li se recomanda tratamentul cu aceasta ciuperca. Produsul este avizat de catre Institutul de Bioresurse Umane din Romania.


Ciuperca Agaricus Blazei Murill are 120 de elemente, fii bogata in proteine, vitamine si minerale. De asemenea, contine sase tipuri de steroizi (cerebusterol si ergosterol) care ajuta la oprirea cresterii de celule canceroase. In doar cateva luni de tratament cu Agaricus Blazei Murill, tumorile unor oameni carora medicii le mai dadusera circa 3 luni de viata, s-au micsorat aproape suta la suta.